Algemene Vergaderingen

Ieder schooljaar worden een vijftal Algemene Vergaderingen georganiseerd. Iedere AV wordt voorbereid door werkgroepen die aan het begin van het werkjaar worden vastgelegd. De AV's kaarten steeds een ander onderwerp aan dat de Oudenaardse jeugd(verenigingen-bewegingen) aanbelangen. We proberen steeds een andere werkvorm te hanteren zodanig dat alle AV's een andere invulling krijgen en aangepast zijn aan de leefwereld van jongeren. 

2018-2019

Algemeen

Allee tis weer AV

We stellen het nieuwe Dagelijks Bestuur voor, vertellen over het nieuwe werkjaar (de AV's en de evenementen) en vragen input voor de AV's.

Mobiliteit

AV Roulez

We werken samen met de jeugdbewegingen en jeugdverenigingen rond mobiliteit om een veilige omgeving en route te garanderen van en naar alle jeugdlokalen.

Cyberpesten

#AV

Sociale media heeft heel wat voordelen, maar evenveel valkuilen. We lichten graag de gevaren en mogelijkheden toe met een vorming gericht op jeugdwerk.

2017-2018

Algemeen

çAVa cAVa?!

We stellen het nieuwe Dagelijks Bestuur voor en lichten de nieuwe manier van werken toe van de Algemene Vergaderingen.

Subsidies

AVenue D'Argent

Een jeugdvereniging kan heel wat subsidies opstrijken via verschillende wegen. Wij duiden graag hoe je ze optimaal benut!

Verkiezingen

Rechts AVerechts

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen willen we graag de partijprogramma's beïnvloeden. We zitten rond de tafel met jonge politici en denken na over belangrijke thema's voor de jeugd. 

Café

cAVé

De Brandwoeker werd voor twee dagen het decor voor het jeugdraadcafé. Kom voor een broodje of een drankje naar ons café en breng jouw ideeën voor Oudenaarde mee!

Spel

Mercado AVentura

Doorheen een heus stadsspel namen de verschillende jeugdbewegingen en jeugdverenigingen het tegen elkaar op. Ze passeerden met de fiets vier postjes waarin informatie gegeven werd en input gevraagd werd.

Stedelijke Jeugdraad Oudenaarde

E-mail: jeugdraad@oudenaarde.be

Telefoon: 055 33 44 90

Adres: Hofstraat 14, 9700 Oudenaarde

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle