Jeugdraad Oudenaarde lanceert gratis postkaartjes waarmee JIJ iemand blij kan maken!

Jeugdraad Oudenaarde zet ook dit jaar een actie op poten voor De Warmste Week. En dit jaar is het een actie die iedereen in en rond Oudenaarde een warm hart onder de riem steekt. Jeugdraad Oudenaarde lanceert symbolisch 9700 postkaartjes met drie ontwerpen die gratis verkrijgbaar zijn bij lokale handelaars. 

 

Dit jaar geen 24 uur lang radio maken voor het goede doel, maar postkaartjes om iedereen een hart onder de riem te steken. Daarmee willen we bij Jeugdraad Oudenaarde ons steentje bijdragen voor De Warmste Week. 

 

We lieten met een knipoog naar onze postcode 9700 kaartjes drukken die we dit weekend zullen verspreiden onder lokale handelaars in Oudenaarde en deelgemeenten. Het is de bedoeling dat jullie een postkaartje meenemen, er een leuke boodschap opschrijven en het daarna opsturen of bezorgen aan iemand die ze een hart onder de riem willen steken, iemand die volgens hen een ‘merci’ verdient. In tijden als corona zijn het de simpele dingen die van groot belang zijn.

 

#9700keerbedankt

 

De kaartjes zijn volledig ontworpen met foto’s, grafisch ontwerp en inspirerende woorden door jong creatief talent uit de stad, namelijk Arthur Van den Storme, Laurens Bodyn en Tijl De Meulemeester. Dat maakt de kaartjes uniek en volledig Oudenaards!

 

We vragen jullie ook vrijblijvend om het verhaal waarom iemand een kaartje verdient te delen op sociale media met de hashtag #9700keerbedankt. Zo verspreiden we allemaal samen positiviteit en kan het andere mensen inspireren om ook een kaartje te versturen.

 

Vanaf zaterdag 14 november zullen de kaartjes bij de lokale handelaars liggen. Neem er zeker eentje, of zelfs meerdere, mee en verstuur ze als steun in deze periode. Je doet er iemand een groot plezier mee.

Ben je een handelaar en heb je een nieuwe lading kaartjes nodig? Laat hier je gegevens achter en we komen langs!

Stedelijke Jeugdraad Oudenaarde

E-mail: jeugdraad@oudenaarde.be

Telefoon: 055 33 44 90

Adres: Hofstraat 14, 9700 Oudenaarde

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle